Eritromisin kanggo penundaan lisan - China Hebei KeMing Napkin

Eritromisin kanggo penundaan lisan

Short Description:

FOB Price Inquiry Min.Order Quantity 20,000 bottles Supply Ability 1,000,000 bottles/Month Port Shanghai Payment Terms  T/T in advance Product Detail Product name Erythromycin for oral suspension  Specification 125mg/5ml 60m Description A white grain Standard BP;USP Package 1bottle/box Transportation Ocean,Land,Air Certificate GMP Price Inquiry Quality guaranteeperiod for 36 months Product Description [Indications]Pharyngitis,scarlet fever,and erysipelas p...


Detail produk

Tags Product

Potongan Nakoni, nyelidiki
Min.Order Quantity 20,000 gendul
Kemampuan sumber 1,000,000 gendul / Wulan
Port Shanghai
Syarat-syarat pembayaran  T / T ing advance
Detail produk
jeneng Product Eritromisin kanggo penundaan lisan 
Keterangan 125mg / 5ml 60m
Description A putih gandum
Standard BP; USP
paket 1bottle / kothak
transportasi Ocean, Land, Air
certificate GMP
price Nakoni, nyelidiki
Quality guaranteeperiod kanggo 36 months
Description Product [Indikasi] pharyngitis, mriyang abang, lan erysipelas diprodhuksi  dening klompok-A streptococcus pyogenes.Acute 

utawa operator diphtheria Bacillus nemen state.It kudu ditekan 

sing ing penyakit leukemia, eritromisin ora ngowahi

 mesthi saka infeciton utawa risiko sisah,

lan dosis sing tepat saka antitoxin tartamtu kudu asministered.

Syphilis ing penisilin persons.Clostridium sensitif tetani rentan kanggo eritromisin

 suspension, antitoxin howere kudu diwenehi

 bebarengan ing kasus tetanus.Erythromycin efektif ing terapi 

Radhang paru-paru amarga Myco; pasma 

pneumonia.In nanah, eritromisin iku sulih cocok ing

 patients penisilin-alergi.
[Dosis lan Directions kanggo Gunakake]
diwasa: 250mg saben 6 jam sadurunge meal.
Ing infèksi abot dosis iki bisa tikel lan terus kanggo

 nganti loro utawa malah telung minggu.
Anak: 30Mg / bobot kg saben dina ing dibagi dosis saben 6 jam sadurunge dhaharan.
Ing infèksi abot dosis iki bisa tikel lan terus kanggo nganti 10 dina.
Kanggo reconstitute: Tambah banyu 70ml lan goyangake uga nganti granules sing larut.
CATETAN: Treament kudu terus nganti botol kosong, kecuali

 prentah dokter.
Sawise malih, penundaan tetep stabil fot 5 dina ing suhu kamar

 lan 10 dina ing kulkas.


  • Previous:
  • Next: