Artemether + lumefantrine tab - China Hebei KeMing Napkin

Artemether + lumefantrine tab

Short Description:

FOB Price Inquiry Min.Order Quantity 1,000,000 tablets Supply Ability 120,000,000 tablets/Month Port Shanghai Payment Terms  T/T in advance Product Detail Product name   Artemether+  lumefantrine tabs Specification 20+120mg Description A  yellow Tablet Standard Factory Standard Package 24’s/blister Transportation Ocean,Land,Air Certificate GMP Price Inquiry Quality guaranteeperiod for 36 months Product Description [Indication] This drug is an antimalarial:...


Detail produk

Tags Product

Potongan Nakoni, nyelidiki
Min.Order Quantity 1,000,000 tablet
Kemampuan sumber 120.000.000 tablet / Wulan
Port Shanghai
Syarat-syarat pembayaran  T / T ing advance
Detail produk
jeneng Product   Artemether + lumefantrine tab
Keterangan 20 + 120mg
Description A Tablet kuning
Standard pabrik Standard
paket 24 kang / blister
transportasi Ocean, Land, Air
certificate GMP
price Nakoni, nyelidiki
Quality guaranteeperiod kanggo 36 months
Description Product [Pratondo]
tamba Iki antimalarial: iku nyegah Reproduksi saka parasit tanggung jawab kanggo malaria.

Nggabungke kalih dat sing duwe mode congenital tumindak lan duration saka tumindak.

Kang digunakake ing perawatan curative malaria.
[Posology lan cara saka administrasi]
perawatan kasusun saka enem dosis dijupuk saka periode 60 jam miturut ing ngisor iki

 ngengrengan: dosis pisanan ing wektu diagnosa, banjur dijupuk paling 8 jam, 24,36, 48 jam 

lan 60 jam sawise dosis pisanan.
Adult lan anak liwat 12 taun (ngebotake luwih saka 35 kg): 4 pil saben dijupuk.
Anak saka 25 kanggo 35 kg: 3 pil saben dijupuk.
Anak saka 15 kanggo 25 kg: 2 tablet saben nyekel.
Anak saka 5 kanggo 15 kg: 1 tablet saben dosis.

 


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !