Artemether + lumefantrine tab - Cina Hebei KeMing obat

Artemether + lumefantrine tab

Pondok Description:

FOB Price Inquiry Min.Order Quantity 1,000,000 tablets Supply Ability 120,000,000 tablets/Month Port Shanghai Payment Terms  T/T in advance Product Detail Product name   Artemether+  lumefantrine tabs Specification 20+120mg Description A  yellow Tablet Standard Factory Standard Package 24’s/blister Transportation Ocean,Land,Air Certificate GMP Price Inquiry Quality guaranteeperiod for 36 months Product Description [Indication] This drug is an antimalarial:...


jéntré produk

Tags produk

FOB Harga panalungtikan
Min.Order kuantitas 1.000.000 tablet
Kamampuhan suplai 120.000.000 tablet / Bulan
palabuhan Shanghai
Sarat pamayaran  T / T sateuacanna
jéntré produk
Ngaran Produk   Artemether + lumefantrine tab
spésifikasi 20 + 120mg
gambaran A Tablet konéng
standar pabrik Standar
paket 24 urang / molotok
kandaraan Sagara, Land, Air
Sertipikat GMP
harga panalungtikan
kualitas guaranteeperiod keur 36 bulan
Panjelasan Produk [Indikasi]
Ubar ieu mangrupa antimalarial: eta nyegah nu baranahan dina parasit jawab malaria.

Ieu ngagabungkeun dua zat anu boga mode lawanna tina aksi jeung durasi Peta.

Hal ieu dipaké dina pengobatan kuratif malaria.
[Posology sarta metoda administrasi]
perlakuan diwangun ku genep dosis direbut kurun waktu 60 jam nurutkeun handap

 schema: dosis munggaran dina waktu diagnosis, teras dicandak sahenteuna 8 jam, 24,36, 48 jam 

sarta 60 jam sanggeus dosis munggaran.
Sawawa jeung anak leuwih 12 taun (timbangan leuwih ti 35 kg): 4 Pél per makéna.
Anak ti 25 nepi ka 35 kg: 3 Pél per makéna.
Anak ti 15 nepi ka 25 kg: 2 tablet per nyekel.
Anak ti 5 nepi ka 15 kg: 1 tablet per dosis.

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !