Tentang Kami

kira-kira

Hebei KeMing obat Imp. & Exp. Trade Co., Ltd. aya di ibukota Propinsi Hebei Province, Shijiazhuang. Kota ieu merenah situated ngan kidul Beijing, mangrupakeun, transportasi, jeung puseur industri komérsial lokasina di kalér Cina Userboxtop. Eta diadegkeun dina 1999, mangrupakeun perusahaan dagang farmasi formal dipiboga Lisensi Narkoba Usaha na GSP.

Pausahaan ngaliwatan gawé babarengan nutup ku Jumlah pabrik Certified GMP pikeun ngahontal kualitas pangluhurna di harga paling kalapa, bari agénsi kadali kualitas profésional pikeun mastikeun yén kapentingan pangalusna konsumén. bisnis parusahaan di Asia Tenggara, Afrika, Wétan Tengah, Amérika Kidul sarta Éropa, dina waktos anu sareng, éta geus narima éta amanah ti para nasabah sakuliah dunya.

 

Pausahaan ieu komitmen kana ngembangkeun, operasi sarta supply tingkat internasional ngeunaan farmasi sarta impor kimiawi sarta bisnis ékspor, tiasa nyadiakeun sabelas jenis bentuk dosage of ampir 500 rupa produk, bentuk dosage kaasup tablet, capsules, Injections, Bubuk keur lisan gantung, Granules, powders, sirop, cair lisan, Ointments, Panon pakait, aerosol jeung sajabana. Ngembangkeun sarta supply kualitas luhur USP jeung BP Bahan Pharmaceutical Active handapeun peraturan GMP jeung cGMP. Numutkeun standar customer-dieusian nyadiakeun produk na dokumén pendaptaran.


WhatsApp Online Chat !