neuteup tina hate

Jaga hirup jeung hirup sehat

  • about

Tempat Laboratorium
Dina Praktek Kedokteran

Hebei KeMing Ubar Imp.& Exp.Trade Co., Ltd. perenahna di ibukota Propinsi Hebei, Shijiazhuang.Kota ieu merenah lokasina ngan kiduleun Beijing,mangrupakeun puseur komérsial, transportasi, jeung industri ayana di Cina Plain kalér.Diadegkeun dina 1999, mangrupikeun perusahaan dagang farmasi formal anu gaduh Lisensi Usaha Narkoba sareng GSP.

Lamun perlu salah sahiji sampel urang, mangga ngirim kami inquiries Anjeun
Sampel gratis