зјапајќи од срце

Грижа за живот и здрав живот

  • about

Лабораториско место
Во медицинската пракса

Hebei KeMing Medicines Imp.& Exp.Trade Co., Ltd. се наоѓа во главниот град на провинцијата Хебеи, Shijiazhuang.Градот е погодно сместен јужно од Пекинг, е комерцијален, транспортен и индустриски центар лоциран на северната кинеска рамнина.Основана е во 1999 година, е формално претпријатие за тргување со фармацевтски производи во сопственост на лиценцата за бизнис со лекови и GSP.

Ако ви треба некој од нашите примероци, ве молиме испратете ни ги вашите прашања
Бесплатни примероци