nyawang saka ati

Care kanggo urip lan urip sehat

  • about

Panggonan Laboratorium
Ing Praktek Kedokteran

Hebei KeMing Medicines Imp.& Exp.Trade Co., Ltd. dumunung ing ibukutha Provinsi Hebei, Shijiazhuang.Kutha iki dumunung ing sisih kidul Beijing, minangka pusat komersial, transportasi, lan industri sing ana ing Dataran China sisih lor.Didegaké ing 1999, minangka perusahaan dagang farmasi resmi sing diduweni Lisensi Bisnis Obat lan GSP.

Yen sampeyan butuh conto, kirimake pitakon sampeyan
Sampel gratis