• Uyah REHYDRATION lisan

    Uyah REHYDRATION lisan

    dicampur elektrolit sing wis digunakake ing anggota werna-werna wiwit 1969 kanggo perawatan saka dehidrasi klinik saking diare.
  • Oxytocin injeksi

    Oxytocin injeksi

    Oxytocin injeksi wis digunakake kanggo prabawa & maintanance saka pegawe, kanggo ngontrol kirim nggawe haemorrhage & hypotonicity uterine ing 3rd ..
  • ARTEMETHER + LUMEFANTRINE TABS

    ARTEMETHER + LUMEFANTRINE TABS

    Iki tamba iku sawijining antimalarial: iku nyegah Reproduksi saka parasit tanggung jawab kanggo malaria.It nggabungke kalih dat sing ..

dibintangi saka jantung

Care kanggo urip lan urip sehat

  • e676b0df

Place Laboratory
Ing Kedokteran Laku

Hebei KeMing Napkin Imp. & Exp. Trade Co., Ltd. dumunung ing ibukutha Provinsi Hebei, Shijiazhuang. Kutha iki nduweni dumunung ing kidulé Beijing, punika, transportasi, lan pusat industri komersial dumunung ing lor China Plain. Diadegaké ing taun 1999, iku perusahaan dagang pharmaceutical formal diduweni ing saandhaping Lisensi Tamba Bisnis lan GSP.

If you need any of our samples, please send us your inquiries
Free samples
WhatsApp Online Chat !