Babagan awake dhewe

bab

Hebei KeMing Napkin Imp. & Exp. Trade Co., Ltd. dumunung ing ibukutha Provinsi Hebei, Shijiazhuang. Kutha iki nduweni dumunung ing kidulé Beijing, punika, transportasi, lan pusat industri komersial dumunung ing lor China Plain. Diadegaké ing taun 1999, iku perusahaan dagang pharmaceutical formal diduweni ing saandhaping Lisensi Tamba Bisnis lan GSP.

Perusahaan liwat cedhak cooperation karo sawetara manufaktur certified GMP kanggo entuk kualitas dhuwur ing prices paling competitive, nalika agensi kontrol kualitas profesional kanggo mesthekake yen ing kapentingan paling apik saka pelanggan. bisnis perusahaan ing Asia Kidul-Wétan, Afrika, Timur Tengah, Amerika Selatan lan Eropah, ing wektu sing padha, iku wis ditampa dateng saka pelanggan kabeh ndonya.

 

Perusahaan wis setya kanggo pangembangan, operasi lan sumber saka tingkat internasional pharmaceutical lan ngimpor kimia lan bisnis kaca, bisa nyalurake sewelas jinis formulir dosis saka saklawasé 500 jinis produk, formulir dosis kalebu tablet, kapsul, injeksi, Powder kanggo lisan suspension, granules, Powders, syrups, Cairan Oral, Ointments, Mripat irungnya, Aerosol lan liyane. Perkembangan lan sumber saka high quality USP lan BP Úa Pharmaceutical Aktif ing peraturan GMP lan cGMP. Miturut standar customer-kasebut kanggo nyedhiyani produk lan dokumen Pendhaftaran.


WhatsApp Online Chat !