За нас

qqq

Hebei KeMing Medicines Imp.& Exp.Trade Co., Ltd. се наоѓа во главниот град на провинцијата Хебеи, Shijiazhuang.Градот е погодно сместен јужно од Пекинг, е комерцијален, транспортен и индустриски центар лоциран на северната кинеска рамнина.Основана е во 1999 година, е формално претпријатие за тргување со фармацевтски производи во сопственост на лиценцата за бизнис со лекови и GSP.

Компанијата преку тесна соработка со голем број на GMP сертифицирани производители за да постигне највисок квалитет по најконкурентни цени, додека професионалните агенции за контрола на квалитетот да се осигураат дека се најдобри интереси на клиентите.Бизнисот на компанијата во Југоисточна Азија, Африка, Блискиот Исток, Јужна Америка и Европа, во исто време ја доби довербата од клиентите од целиот свет.

 

Компанијата е посветена на развој, работење и снабдување на меѓународно ниво на фармацевтски и хемиски увоз и извоз, може да снабдува единаесет видови дозирани форми од скоро 500 видови производи, дозираните форми вклучуваат таблети, капсули, инјекции, прашок за орална суспензија, гранули, прав, сирупи, орална течност, масти, капки за очи, аеросол и други.Развојот и снабдувањето со висококвалитетни USP и BP активни фармацевтски состојки според прописите за GMP и cGMP.Според клиент-наведените стандарди за да се обезбедат производи и документи за регистрација.