duke ngulur sytë nga zemra

Kujdesi për jetën dhe jetë të shëndetshme

  • about

Vendi i laboratorit
Në praktikën e mjekësisë

Hebei KeMing Medicines Imp.& Exp.Trade Co., Ltd. ndodhet në kryeqytetin e Provincës Hebei, Shijiazhuang.Qyteti është i vendosur në mënyrë të përshtatshme vetëm në jug të Pekinit, është një qendër tregtare, transporti dhe industriale e vendosur në rrafshin verior të Kinës.Ajo u themelua në vitin 1999, është një ndërmarrje formale tregtare farmaceutike në pronësi të Licencës së Biznesit të Barnave dhe GSP.

Nëse keni nevojë për ndonjë nga mostrat tona, ju lutemi na dërgoni kërkesat tuaja
Mostrat falas