Lisan Rehydration Uyah + Séng Tab dispersible sulfat - Cina Hebei KeMing obat

Lisan Rehydration Uyah + Séng Tab dispersible sulfat

Pondok Description:

FOB Price Inquiry Min.Order Quantity 100,000Sachets Supply Ability 200,000boxes/Month Port Shanghai Payment Terms  T/T in advance Product Detail Product name Oral Rehydration Salts + Zinc sulfate dispersible Tabs   Specification 20.5g+20mg Description white crystalline power+ white  tablets Standard BP;USP Package 2 Sachet+10’s/Blister/box Transportation Ocean,Land,Air Certificate GMP Price Inquiry Quality guaranteeperiod for 36 months Product Description ...


jéntré produk

Tags produk

FOB Harga panalungtikan
Min.Order kuantitas 100,000Sachets
Kamampuhan suplai 200,000boxes / Bulan
palabuhan Shanghai
Sarat pamayaran  T / T sateuacanna
jéntré produk
Ngaran Produk Lisan Rehydration Uyah + Séng Tab dispersible sulfat  
spésifikasi 20.5g + 20mg
gambaran kakuatan kristalin bodas + tablet bodas
standar BP; USP
paket 2 sachet + 10 urang / molotok / kotak
kandaraan Sagara, Land, Air
Sertipikat GMP
harga panalungtikan
kualitas guaranteeperiod keur 36 bulan
Panjelasan Produk Lisan Rehydration Uyah + Séng 20mg tablet WHO 
(WHO dianjurkeun nginum obat)
Cara paling éféktif tur sahenteuna mahal pikeun ngatur réaksi dehidrogénasi diarrheal.
Kasakit Diarrheal anu ngabalukarkeun kadua ngarah tina pupusna barudak di handapeun umur 5.
Cara The sacara internasional dianjurkeun pikeun ngubaran paré budak leutik geus mimitian ku séng jeung
uyah rehydration lisan (ORS). Kalawan babarengan, Séng + ORS anu kabuktian eureun diare, balikkeun
kakuatan, komo ngahemat akherat. 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali