Erythromycin keur gantung lisan - Cina Hebei KeMing obat

Erythromycin keur gantung lisan

Pondok Description:

FOB Price Inquiry Min.Order Quantity 20,000 bottles Supply Ability 1,000,000 bottles/Month Port Shanghai Payment Terms  T/T in advance Product Detail Product name Erythromycin for oral suspension  Specification 125mg/5ml 60m Description A white grain Standard BP;USP Package 1bottle/box Transportation Ocean,Land,Air Certificate GMP Price Inquiry Quality guaranteeperiod for 36 months Product Description [Indications]Pharyngitis,scarlet fever,and erysipelas p...


jéntré produk

Tags produk

FOB Harga panalungtikan
Min.Order kuantitas 20.000 botol
Kamampuhan suplai 1.000.000 botol / Bulan
palabuhan Shanghai
Sarat pamayaran  T / T sateuacanna
jéntré produk
Ngaran Produk Erythromycin keur gantung lisan 
spésifikasi 125mg / 5ml 60m
gambaran A sisikian bodas
standar BP; USP
paket 1bottle / kotak
kandaraan Sagara, Land, Air
Sertipikat GMP
harga panalungtikan
kualitas guaranteeperiod keur 36 bulan
Panjelasan Produk [Indikasi] Pharyngitis, muriang Scarlet, sarta erysipelas dihasilkeun  ku grup-A Streptococcus pyogenes.Acute 

atawa pamawa diphtheria bacillus kronis state.It kudu stressed 

yen di panyakit akut, ERYTHROMYCIN teu ngarobah

 Tangtu ti infeciton atawa risiko komplikasi,

sarta dosis ditangtoskeun tina antitoxin husus kudu asministered.

Sipilis dina pénisilin persons.Clostridium sénsitip tetani nyaeta susceptible mun erythromycin

 gantung, antitoxin howere kudu dibikeun

 sakaligus dina kasus tetanus.Erythromycin téh éféktif dina terapi tina 

Pneumonia alatan Myco; pasma 

pneumonia.In gonorrhea, Erythromycin mangrupakeun diganti cocog dina

 penderita pénisilin-alérgi.
[Dosage na nyupiran pikeun Paké]
Dewasa: 250mg unggal 6 jam saméméh tepung.
Dina inféksi parna dosis ieu bisa jadi dua kali sarta dituluykeun pikeun

 nepi ka dua atawa malah tilu minggu.
Barudak: 30mg / beurat kg poéan di dosis dibagi unggal 6 jam saméméh hidangan.
Dina inféksi parna dosis ieu bisa jadi dua kali sarta dituluykeun nepi ka 10 poé.
Pikeun reconstitute: Tambahkeun cai 70ml na ngocok ogé dugi granules téh bubar.
CATETAN: Treament kudu dituluykeun dugi buli kosong iwal disebutkeun

 maréntahkeun ku tabib.
Sakali reconstituted, gantung tetep stabil fot 5 dinten na STP

 jeung 10 poé dina kulkas hiji.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !