Lisan Rehydration Uyah - Cina Hebei KeMing obat

Lisan Rehydration Uyah

Pondok Description:

FOB Price Inquiry Min.Order Quantity  100,000Sachets Supply Ability 200,000boxes/Month Port Shanghai Payment Terms  T/T in advance Product Detail Product name   Oral Rehydration Salts   Specification 20.5g Description white crystalline power Standard BP;USP Package  25Sachets/box Transportation Ocean,Land,Air Certificate GMP Price Inquiry Quality guaranteeperiod for 36 months Product Description ORS is a balanced glucose-electrolyte mixture that has been u...


jéntré produk

Tags produk

FOB Harga panalungtikan
Min.Order kuantitas  100,000Sachets
Kamampuhan suplai 200,000boxes / Bulan
palabuhan Shanghai
Sarat pamayaran  T / T sateuacanna
jéntré produk
Ngaran Produk   Lisan Rehydration Uyah  
spésifikasi 20.5g
gambaran kakuatan kristalin bodas
standar BP; USP
paket  25Sachets / kotak
kandaraan Sagara, Land, Air
Sertipikat GMP
harga panalungtikan
kualitas guaranteeperiod keur 36 bulan
Panjelasan Produk ORS mangrupa campuran glukosa-éléktrolit saimbang anu geus dipaké dina komposisi varying saprak 1969 pikeun
pengobatan dehidrasi klinis ti paré.

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !