Ampicillin & Cloxacillin pikeun Inj. - Cina Hebei KeMing obat

Ampicillin & Cloxacillin pikeun Inj.

Pondok Description:

FOB Price Inquiry Min.Order Quantity 50,000 Vials Supply Ability 9,000,000 bottles/Month Port Shanghai Payment Terms  T/T in advance Product Detail Product name Ampicillin + Cloxacillin for Inj Specification 500mg+500mg Description A almost white powder Standard National Drug Standards(2002) Package 50Vials/box Transportation Ocean,Land,Air Certificate GMP Price Inquiry Quality guaranteeperiod for 36 months Product Description [Clinical usage] 1.Typhoid fe...


jéntré produk

Tags produk

FOB Harga panalungtikan
Min.Order kuantitas 50.000 Vials
Kamampuhan suplai 9.000.000 botol / Bulan
palabuhan Shanghai
Sarat pamayaran  T / T sateuacanna
jéntré produk
Ngaran Produk Ampicillin  + Cloxacillin pikeun Inj
spésifikasi 500mg + 500mg
gambaran A bubuk ampir bodas
standar Standar Narkoba Nasional (2002)
paket 50Vials / kotak
kandaraan Sagara, Land, Air
Sertipikat GMP
harga panalungtikan
kualitas guaranteeperiod keur 36 bulan
Panjelasan Produk [Klinis pamakéan]
muriang 1.Typhoid, gonorrhea, sarta infeksi serius disababkeun ku patogén anu

 teu acan  definited, kayaning inféksi tina saluran repiratory, pencernaan

 terusan, Biliary tract, saluran nrinary jsb
inféksi dicampur 2.Serious disababkeun ku pénisilin-resisitant Staphylococcus aureus, kayaning pneumonia, meningitis, rematik suppurative, hirup 

bisul, otitis, inféksi tina kanal digrstive, saluran nrinary tur ngaliwatan biliary tract.
3.Serious septemina, Endocarditis, medullitis, pleuritis, bisul pulmonal jeung inféksi kadua

 bronchiectasis jeung TBC pulmonal disababkeun ku patogén nu teu acan definited.
4.To nyegah infeksi sanggeus operasi sarta ngabeuleum éksténsif.
5.To nyegah infeksi tina newbor.
[Nyupiran na dosage]
Im 0.5-1.0g / salah waktu, 3-4 kali / per dinten, leyur dina cai steril 2-4ml, éta halah jadi

 nyuntik dina otot deeply mun pain.Iv. relief 0.5-1.0g / salah waktu. 2-4times / per dinten, leyur dina 

10ml cai steril sarta nyuntik dina véna lalaunan dina menit, ka jero nadi

 netes; durg ieu compatibly kalawan transfusi sireum, tapi lamun eta geus competed 

kalawan transfusi nu nclude glukosa, netes ka jero nadi bakal dripped

 tapidly dina 0,5 jam 

ku kituna ngurangan éfék narkoba.

Extenuation nyaeta neccessary dina orok jeung barudak.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !