Artemether keur gantung lisan - Cina Hebei KeMing obat

Artemether keur gantung lisan

Pondok Description:

FOB Price Inquiry Min.Order Quantity 20,000 bottles Supply Ability 1,000,000 bottles/Month Port Shanghai Payment Terms  T/T in advance Product Detail Product name   Amodiaquine for oral suspension  Specification 50mg/5ml 60ml Description A yellow granules Standard BP;USP Package 1bottle/box Transportation Ocean,Land,Air Certificate GMP Price Inquiry Quality guaranteeperiod for 36 months Product Description [Indications] 1.Antimalarique schizonticide, used ...


jéntré produk

Tags produk

FOB Harga panalungtikan
Min.Order kuantitas 20.000 botol
Kamampuhan suplai 1.000.000 botol / Bulan
palabuhan Shanghai
Sarat pamayaran  T / T sateuacanna
jéntré produk
Ngaran Produk   Amodiaquine keur gantung lisan 
spésifikasi 50mg / 5ml 60ml
gambaran A granules konéng
standar BP; USP
paket 1bottle / kotak
kandaraan Sagara, Land, Air
Sertipikat GMP
harga panalungtikan
kualitas guaranteeperiod keur 36 bulan
Panjelasan Produk [Indikasi]
1.Antimalarique schizonticide, dipaké dina pencegahan sarta pengobatan malaria.
2. Amodiaquine kadangkala dipake ngalawan amoebae, saginata giardia, tenia, 

sarta ngalawan affections tangtu kolagén.
[Dosage sarta arah pikeun pamakéan]
Kurang leuwih 2 taun: 2,5 ml-5 ml tilu kali sapopoé.
Barudak 2-4 taun: 5ml-10ml tilu kali sapoé.
Barudak 4-7 taun: 10ml-15ml tilu kali sapoé.
Barudak 7-9 taun: 15ml-25ml tilu kali sapopoé.
Barudak 9-12 taun: 25ml-40ml tilu kali sapopoé.

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !