Artesunate + sulformethoxine + tab pyrimethamine - Cina Hebei KeMing obat

Artesunate + sulformethoxine + tab pyrimethamine

Pondok Description:

FOB Price Inquiry Min.Order Quantity 1,000,000 tablets Supply Ability 120,000,000 tablets/Month Port Shanghai Payment Terms  T/T in advance Product Detail Product name   Artesunate +sulformethoxine+ pyrimethamine tabs Specification 100mg+525mg Description A white tablets Standard USP Package 6+3’s/blister Transportation Ocean,Land,Air Certificate GMP Price Inquiry Quality guaranteeperiod for 36 months Product Description AMK-A tablets is recommended for us...


jéntré produk

Tags produk

FOB Harga panalungtikan
Min.Order kuantitas 1.000.000 tablet
Kamampuhan suplai 120.000.000 tablet / Bulan
palabuhan Shanghai
Sarat pamayaran  T / T sateuacanna
jéntré produk
Ngaran Produk   Artesunate + sulformethoxine + tab pyrimethamine
spésifikasi 100mg + 525mg
gambaran A tablet bodas
standar USP
paket 6 + 3 urang / molotok
kandaraan Sagara, Land, Air
Sertipikat GMP
harga panalungtikan
kualitas guaranteeperiod keur 36 bulan
Panjelasan Produk AMK-A tablet disarankeun pikeun pamakéan pikeun pengobatan malaria, hususna keur ngahulag malaria

 disababkeun Plasmodium falciparum anu tahan ka chloroquine, ogé dipaké dina perlakuan 

malaria cerebral jeung perlakuan darurat kasus kritis.
[Dosage sarta durasi] Artesunate urusanna sakali poéan pikeun 3days. Sulfadoxine / pyrimethamine nyaeta 

diadministrasi salaku dosis tunggal on D1, jeung dosis mimiti artesunate.
Umur molotok pak D1 D2 D3
2 nepi ka 11 bulan 3 tab urang AS + 1 tab SP 1/2 tab AS + 1/2 tab SP 1/2 tab AS 1/2 tab AS
1 ka 6 taun 1 tab AS + 1 tab SP 1 tab AS 1 tab AS
7 nepi 13 taun AS 2 tab 6 tab urang AS +2 tab urang SP 2 tab urang AS +2 tab urang SP 2 tab urang urang AS
≥ 14 taun / sawawa 12 AS + 3 SP 4 tab tab urang tab urang urang AS +3 tab urang SP 4 tab urang AS AS 4 tab urang
                          6 tab urang AS + 3 tab urang SP 2 tab urang AS +3 tab urang SP 2 tab urang AS 2 tab urang AS

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !