Oksitosin suntik - Cina Hebei KeMing obat

oksitosin suntik

Pondok Description:

FOB Price Inquiry Min.Order Quantity 200,000 Ampoules Supply Ability 15,000,000 bottles/Month Port Shanghai Payment Terms  T/T in advance Product Detail Product name Oxytocin Injection Specification 10IU  1ml Description Clear, colorless solution Standard BP Package 10ampoules/box Transportation Ocean,Land,Air Certificate GMP Price Inquiry Quality guaranteeperiod for 36 months Product Description Oxytocin injection is used for the induction & maintana...


jéntré produk

Tags produk

FOB Harga panalungtikan
Min.Order kuantitas 200,000 Ampoules
Kamampuhan suplai 15.000.000 botol / Bulan
palabuhan Shanghai
Sarat pamayaran  T / T sateuacanna
jéntré produk
Ngaran Produk oksitosin suntik
spésifikasi 10IU 1ml
gambaran Jelas, solusi warnaan
standar BP
paket 10 ampoules/box
kandaraan Sagara, Land, Air
Sertipikat GMP
harga panalungtikan
kualitas guaranteeperiod keur 36 bulan
Panjelasan Produk Oksitosin suntik anu dipaké pikeun induksi & maintanance buruh, mun

 kontrol pos partum haemorrhage & hypotonicity uterus di 3rd nu 

panggung kuli, & ngamajukeun lactation dina kasus susu ejection faulty.

Hal ieu ogé dipaké dina abortions lasut.

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !